Tuesday, October 7, 2014

-1/30 RawVegan Challenge and a bit of shopping.



Hi Lovelies!

Bohužel, mám špatnou zprávu, hlavně pro mě.
 Ch., která mi měla s blogem pomáhat bohužel absolutně nestíhá, takže jsme se domluvily, že spolupráci na blogu budeme muset prozatím odložit. Je v maturitním ročníku a to znamená mega moc učení a málo volného času, kdy si člověk chce s chutí odpočinout s nejbližšími a ne se teprve učit na blogu "co a jak". Snad to výjde někdy příště.
Já si zase řekla, že nemůžu čekat, aby ostatní udělali za mě to, na čem bych měla pracovat já sama. Pořád se divím, že se nikdy nic neděje, když sama všemu jen přihlížím a bojím se cokoliv udělat, jen abych to "náhodou zase nezpackala". Taky míváte ten pocit? Ten, že "Tak moc se bojíte zmoknout, že pořád stojíte s roztaženým deštníkem, zatímco slunce se k vám chce dostat a nemá jak ..." Prostě se kvůli špatným zkušenostem bojíte "všeho a všech" a radši se držíte stranou? Denně s tím bojuji a málokdy dokáži nad tím zvítězit. Je to silnější než já. Stejně jako to, že momentálně si každý den pře spaním řeknu klasickou větu : " Od zítřka změním to, co mi vadí" a pak se stejně nic neděje.  Usínám se sny, které ráno po probuzení radši na polštáři "přidusím" tabletem díváním se na ostatní, jak plní ty jejich, protože jsem bačkora, co k tomu dodat. 

Od zítřka plánuji 30. denní raw/vegan výzvu, při které si ale budu rozhodně povolovat sojové latté ( takže lehce podvádím, ale to se předem omlouvám, slabá vůle je sv*ně), bez kterého si ani nedokáži představit den a když "raw" stravování na mě bude moc krutopřísné , zůstanu do konce výzvy na VEGAN vlně ... Tak držte palce, abych to vydržela, co nejdéle a ničemu nepodlehla.  Budu se snažit přidávat má jídla a pocity každý den, abych i já sama měla větší přehled a samozřejmě at víte, jak se mi daří nebo se začnu vzdávat, jak to mám docela ve zvyku ... Taky jestli pocituji nějaké změny nálad/pleti/spánku ...
K této výzvě mě inspiroval především blog od Ceady, který čtu čím dál pravidelněji a baví mě víc a víc. Rozhodně stojí za shlednutí.

Taky přidávám fotky náhodného nákupu (při kterém jsem měla jít do Karolíny "jen pro kalhoty"), kdy v Claire's měli akci 5 produktu za 120,- ? Takže všechny doplnky na fotkách jsem platila za uplnou "babku", což mi příjde neuvěřitelné, na to, kolik bych za to vše normálně dala (jedno pláto naušnic, jsme vybraly s kamarádkou na půl, takže jsem je dala na kartonek od I Am, ale jsou taky z Claire's).  Největši radost mi asi udělalo maličké srdíčko, které máme s N. jako "náramek přátelství" ze sterlingového stříbra, takže se nemusím bát, že by zrezavělo, nebo tak něco.










Lots of Love, yours V.

3 comments:

Thank you for all the lovely comments {also for the negative ones, that should teach me something new} <3 Love ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...