Wednesday, October 29, 2014

#octoberlifeupdate | Dogsitting, Hospital, Birthday and more.


Hi Lovelies!

Už je to dalších pár dní, co jsem vám naposledy psala a za tu dobu se toho teda stalo.
Od 16. října jsem dostala za úkol hlídat fenku Francouzského Buldočka Zorku, takže to znamenalo, že jsem se tam komplet na celý týden odstěhovala. Moc jsem si neuměla přestavit, jak to s mým hektickým životem budu zvládat, ale nakonec se povedlo.

 Vždy jsem klasicky vstávala v 6 ráno, udělala jsem si snídani, nachystala se a šla se kolem 7:15 na 15 minut ráno projít se psem, pak spěchala ze školy a poté jsem se ji vždy věnovala až po mém příchodu ze školy, kolem té 4./5. hodiny odpoledne, kdy jsem ji brala na procházky mnohem delší a pak ještě kolem 9./10. opět na menší lítačku po venku.
Samozřejmě, co jsem na tom všem ocenovala nejvíc byl ten božský klid. U nás v rodině je nás 5, takže si asi mnozí dokážete představit, jak chaoticky a movimentovaně to vypadá. A já, která po ránu promluvím, až tak za hodinu klidným hlasem, aniž bych byla agresivní to snáším docela těžce. Jak to máte doma vy? Nejradši jsem měla chvilky, kdy jsem se vrátila po celém dni a venčení, sedla si k televizi, četla jsem si, projížděla sociální sítě, poslouchala písničky atd., dokud se mi nezačalo chtít spát. Tohle doma absolutně neznám. Hlavně jsem se doma na televizi nedívala tak 100 let. Nebo taky to, že jsem měla vždy v lednici vše, co je moje, aniž by mi to někdo snědl a pak se hrozně divila, kde to vlastně mám. Určitě to znáte.
 Ve Čtvrtek večer jsem už spala doma a víkend opět probíhal klasicky, jako obvykle. V Sobotu jsme  šly s holkama z práce oslavit mé a B. narozky a v Neděli už jsem z toho všeho byla taak vyčerpaná, že jsem cestou k dědovi v autě dostala tetanický záchvat. Bylo to u mě poprvé a doufám, že už to nikdy víc nezažiji, protože takový hnus bych vážně nikomu nepřála.
Strávila jsem  hodiny v Karvinské nemocnici na kapačce, díky čemuž mám momentálně ruce pěkně "fetácké", nebo jak to popsat. Snad to brzy přejde, protože nic moc pěkného to na poholed vážně není, ještě se všema modřinama a podobně způsobené mou šikovností, jak jinak ...

Pondělí mě čekal nákup milionů vitamínu ( rozhodně koukněte na film Food Matters) a hlavně Magnosolvu, který ted musím brát každé ráno a taky jsem si konečně v optice nechala spravit brýle, jelikož do dálky absolutně nevidím a je to horší a horší.
 Ted jsme měli 3 dny volno, jako většina ZŠ a SŠ a jak jste někteří mohli vidět na insta/FB, jsem měla včera 19. narozeniny. Musím uznat, nejkrásnější narozeninový den za celý můj život a to ani trošku neopřeháním. Na oběd jsme šli všichni společně do mého oblibeného Pizza Colosseum a poté mě čekal ten nejsladší chod, jen o pár poschodí níže v Costa Coffee , nebo jak tomu říkají mé nejky #virgiplace...  Mám prostě nejlepší kamarádky pod sluncem a udělaly mi to nejkrásnější překvapení na světě. Jo, pokud si to náhodou některá z vás čte, tak vás miluji nadevše, ale to doufám víte <3
 Děkuji hrozně moc všem za včerejší den. Nemohla bych si na své narozeniny přát více. Mám kolem ty nejlepší lidi, opravdu. Spontanní akce jsou vždy mnohem lepší.
Dole mám pár Random fotek, některé z oslavy, některé z Dogsitting týdne apod. :))












Lots of love, yours V.


2 comments:

  1. Zdravím V, tvůj blog je top* a co se tetanie týče, tak ta je už napořád, bohužel. Ty a Ca s Mg budete brzy bff, vím o čem mluvím :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji:) No už to vidím, každé ráno ho potkávám u snídaně a také během dne pod ženskou přezdívkou zahalen do tmavě modré :D

      Delete

Thank you for all the lovely comments {also for the negative ones, that should teach me something new} <3 Love ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...