Monday, December 15, 2014

#POSTMAS 2014 ❄ | day 12/ 13/ 14/ 15

Hi Lovelies!


Přes celý víkend jsem si dala na chvilku pauzu, protože jsem se nechtěla cítit nucená něco přidávat, když jsem na to neměla chut. Neráda dělám věci napůl, takže jsem to radši nechala tak. To také spustilo menší vlnku otázek, kde mám jako příspěvky a to od mých bližších přátel, což mi příjde neskutečně milé, že mě tak podporují a čtou, co tady píši.

Pátek 12. 12. 2014
jsem měla neskutečně krástkou školu, tak jsem už ve 12. byla doma a uklízela si trochu kolem. O půl 4. jsem měla sraz na oběd, kterého jsem se nemohla dočkat, protože jsem vážně umírala hlady. Poté jsem se vydala domů, kde jsem chvilku pobyla, dokud mě máma nevzala s tátou na procházku. Večer jsem nikde nebyla, tak jsem sledovala Vlogmas vide na youtube a usla neskutečně brzy.

Sobota 13. 12. 2014

po dlouhé době jsem si vzala v Sobotu volno ( čehož jsem později trošku litovala, protože přecejen, měla bych šetřit a vydělávat, ještě nemám koupený jediný dárek a já z naprosto sobeckých důvodu do te práce prostě nešla, jj jsem velmi zodpovědná ). O půl 3. za mnou do pizzerie přišla P. , se kterou jsme si daly oběd a pak pospíchaly za K. do Ikei, kde jsme měli sraz všichni ve 4. Vzali jsme to docela rychle, ale ty fronty byly opravdu neskutečné ( což jsme mohli samozřejmě čekat). Pak jsme jestě skočili na caffé do Tchiba ( no, jak nečekané) a poprvé jsem vyzkoušela Moccha ( a zjístila, že je to vlastně horká čokoláda s kávou a dost mi to chutná). Poté, co nás K. hodil k Forum jsme s P. spěchaly pro víno a pak každá domů se nechystat. Klasicky jsem nestíhala a P. na mě měla nervy, ale nakonec jsme v pořádku dorazily.


Neděle 14. 12. 2014
vstala jsem už v 8, ale do 10. jsem pořád jen ležela v posteli a přemýšlela, zda by nebylo lepší v ní zůstat celý den,. Bohužel mě vytáhl táta s tím, že musím ozdobit stromeček, tak jsem se zmohla alespon na ty světla, když už. Ve 4 jsem přišla za P. do Tchiba, kde ji zrovna končila směna a přinesla ji k obědu hamburger a hranolky ( což pro mě znamenalo do toho hnusu muset jít a mimochodem, ani jsem nevěděla, že existuje hamburger, takže uu potřebná novinka, když už vlastně jím hodně toho masa jsem slyšela). Večer jsme jeli za dědou, tak mě tatka na parkovišti učil zpátečku, což mi samozřejmě pořád nejde, ale už se to konečně musím naučit, protože ty nervy, co na mě včera měl byly neskutečné a ani se mu nedivím, stejně taktomu, že mi nedali řidičák, to by teda dopadlo ...

Pondělí 15. 12. 2014
podařilo se mi zaspat první 2 hodiny, což jsem zrovna nepotřebovala, ale dobré Pondělní ráno jinak. V pauze na oběd jsem si poklidně seděla v pizzerii, popíjela čaj a najednou z povzdálí slyším hlas své tety, která tady byla už před měsícem a pak další a chvíli jsem si říkala, jestli se mi to náhodou jenom nezdá, ale je tak. Chtěly nám udělat překvapení před svátky a nejvíce mě na tom všem štve, že mi máma, která mi říká vždy vše neřekla vůbec nic. Takže jupí, zase budu celý týden snídat na záchodovem prkénku. Moc se těším :))))) Nechci vyznít jako bych je neměla ráda, samozřejmě, že mám. Je to má rodina, ale mám hroznou potřebu vlastního prostoru a když mi ho někdo bere, tak jsem vzteklá jak nikdy, bohužel. Sama to ani neovládam :D














Lots of Love, yours V.




1 comment:

Thank you for all the lovely comments {also for the negative ones, that should teach me something new} <3 Love ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...